Stvaramo nove osmijehe

<div class="widget widget_bafg_widget">
Implatologija poslije
</div>

Pacijent dolazi u našu Polikliniku zbog problema sa zubima kao posljedica parodontoze. Nakon detaljne dijagnostike određeno je vađenje svih zuba, te ugradnja 6 implantata u gornjoj i 6 implantata u donjoj čeljusti. Slika poslije je definitivni rad 12 metal keramičkih krunica na 6 implantata gore I isto tako dolje. Cjelokupna terapija je trajala 8 mjeseci, za cijelo vrijeme terapije pacijent je imao privremene zube. Pacijent odlazi iznimno zadovoljan.

<div class="widget widget_bafg_widget">
</div>

Pacijent dolazi u našu Polikliniku zbog nedostatka nekih zubi u gornjoj i donjoj čeljusti. Nakon detaljne dijagnostike određen je plan terapije, te se zubi u gornjoj i donjoj čeljusti nadoknađuju metal keramičkim mostovima. U gornjoj čeljusti pacijent radi 12 krunica u donjoj čeljusti isto 12 krunica. Ovim načinom povišena je visina zagriza, nadoknađeni su zubi koji nedostaju, te je pacijentu vraćena funkcija, estetika i samopouzdanje. Cjelokupna terapija je trajala 2 mjeseca, pacijent je za vrijeme terapije imao zamjenske zube, te niti u jednom trenutku nije bio bez zuba. Pacijent odlazi iznimno zadovoljan.

Slika bočno slikanog keramičkog All-on-4a, u gornjoj I donjoj čeljusti. Pacijentu smo ovom terapijom vratili funkciju i estetiku, a ugradnjom implantata smo sačuvali kost, tako da pacijent može imati fiksni rad u bezubim čeljustima. Terapija je trajala 6 mjeseci, pacijent je za vrijeme trajanja terapije imao privremene fiksne zube. Pacijent odlazi iznimno zadovoljan svojim novim osmijehom.

<div class="widget widget_bafg_widget">
</div>

Pacijentica nam se javlja nezadovoljna svojim prednjim zubima; stari most joj se odlomio. S pacijenticom je dogovoreno samo mijenjanje prednje 4 krunice. Napravljen joj je četveročlani most od cirkon keramike. Rad je bio gotov u 5 radnih dana. Pacijentica prezadovoljna promjenom koju smo postigli uz minimalno rada i u iznimno kratkom vremenskom roku.

<div class="widget widget_bafg_widget">
</div>

Pacijentica dolazi zbog problema s gornjom peticom. Dogovoreno je da želi raditi metal keramičku krunicu. Krunica je napravljena za 4 radna dana, i estetikom i funkcijom se savršeno uklapa u zubni niz, te su riješeni zdravstveni problemi s istim zubom. Pacijentica iznimno zadovoljna, kaže da se opet može neopterećeno smijati i prestati skrivati zube.

<div class="widget widget_bafg_widget">
</div>

Pacijentica dolazi nezadovoljna bojom svojih zuba, ali želi zadržati oblik i prirodnost. U dogovoru s pacijenticom radimo gornjih 8 ljuskica, s kojom korigiramo boju i sitne detalje na zubima prema željama naše pacijentice, koja je iznimno zadovoljna rezultatom rada, jer se rad odradio u potpunosti u skladu s njenim željama.

Besplatan prvi pregled

Rzervirajte svoj termin

    *Obavezna polja


    TOP