OSNIVAČI

Poliklinika Ars Salutaris postoji zbog Vas, naših pacijenata. Vaše zdravlje i Vaše povjerenje su nam oduvijek na prvom mjestu. To je odgovornost koju rado preuzimamo, i zato je shvaćamo vrlo ozbiljno. Naš tim čine stručnjaci koji svojim iskustvom i ekspertizom odgovaraju razini tog zadatka.

mr.sc. Hrvoje Pezo

dr.med.dent

mr.sc. Hrvoje Pezo

dr. Med. Dent.

Mr.sc. Hrvoje Pezo, dr.med.dent, je osnivač Poliklinike za stomatologiju i estetiku lica Ars Salutaris.

Dr. Pezo je specijalist stomatološke protetike i stručnjak za CAD/CAM tehnologiju i moderne stomatološke materijale.

Predsjednik je Hrvatske stomatološke komore i istaknuti član mnogih domaćih i inozemnih profesionalnih udruga i društava. Član je odjela za medicinu pri Matici hrvatskoj i nositelj titule National Lions Officer unutar udruženja World Dental Federation. Kao predstavnik hrvatske stomatologije nastupio je u Vijeću stomatologa Europe (CED – Council of European Dentists) u Briselu; i u CODE-u (The Conference of Orders and Assimilated Bodies of Demtal Practitioners) u Parizu. Bio je i predsjednik europskog udruženja Federation of European Dental Competent Authorities and Regulators (FEDCAR).

Dr. Pezo stekao je veliko iskustvo u radu na stručnim programima za modernu CAD/CAM stomatologiju i trenutno je opinion leader na području CAD/CAM tehnologije za tvrtku KaVo GmbH iz Njemačke.

No, profesionalni interesi dr. Peza sežu i van stomatološke struke pa je tako 2017. godine doktorirao poslovnu ekonomiju na Ekonomskom fakultetu Sveučilišta u Rijeci.

izv.prof.dr.sc. Robert Ćelić

dr.med.dent

Izv.prof.dr.sc. Robert Ćelić, dr.med.dent. je osnivač Poliklinike za stomatologiju i estetiku lica Ars Salutaris.

Dr. Čelić je izvanredni profesor i predstojnik na Zavodu za mobilnu protetiku Stomatološkog fakulteta u Zagrebu. Specijalist je stomatološke protetike i implantolog po licenci međunarodne udruge European Association of Dental Implantologists sa sjedištem u Njemačkoj.

Tijekom karijere dr. Čelić je skupio brojna profesionalna iskustva na edukacijama i treninzima kod renomiranih stručnjaka iz područja stomatološke protetike, parodontologije, temporomandibularnih poremećaja i dentalne implantologije Područja usavršavanja su mu stomatološka protetika, dentalna implantologija, parodontologija i temporomandibularni poremećaji.

Također, dr. Čelić je član mnogih hrvatskih profesionalnihh udruga i društava poput Hrvatske stomatološke komore, Hrvatskog liječničkog zbora, Hrvatskog društva za stomatološku protetiku i Hrvatskog društva za dentalnu implantologiju; te međunarodnih profesionalnih udruga International Association for Dental Research, International College of Prosthodontists, European Prosthodontics Association, International Consortium for RDC-TMD Research, International Team for Implantology, European Association for Osseointegration, European Association of Dental Implantologists, itd.

Sudjelovao je u znanstvenim projektima financiranima od strane Ministarstva znanosti i tehnologije Republike Hrvatske: “Okluzija i kraniomandibularne disfunkcije” (065010), – znanstveni novak (1995.-2002.); i “Okluzija i kraniomandibularne disfunkcije” (0065004) – znanstveni novak (2002. – ).

Izv.prof.dr.sc. Robert Ćelić

dr.med.dent.

Imate li pitanja?

Obratite se našim stručnjacima za individualni savjet

TOP