LASER U STOMATOLOGIJI

U stomatologiji, konstantno smo svjedoci evolucije tehnologije i metoda koje čine naše zahvate sigurnijima i učinkovitijima nego ikad prije. Jedna takva revolucionarna inovacija je primjena diodnog lasera. Diodni laser otvara vrata širokom spektru primjene, od ublažavanja bolova nakon vađenja zuba pa sve do složenih kirurških zahvata.

Brže Cijeljenje i Manje Bolova

Vađenje zuba je često rutinski zahvat, no ponekad mogu nastupiti komplikacije koje uzrokuju neugodne bolove i poteškoće tijekom procesa cijeljenja rane. Diodni laser se pokazao kao izvanredan alat za smanjenje bolova nakon vađenja zuba. Također, može smanjiti oticanje i ubrzati prolazak vidljivih hematoma. To znači brži povratak pacijenta u svakodnevnu rutinu bez nepotrebnih bolova i nelagodnosti.

Pomoć kod Problema s Čeljusnim Zglobom

Problemi s čeljusnim zglobom mogu biti iznimno neugodni i bolni. Diodni laser može pomoći u ublažavanju simptoma bolova i ukočenosti. U samo dvije do tri posjete, bol i nelagoda se značajno smanjuju. Važno je napomenuti da laser ne može ukloniti uzrok problema, ali može pružiti značajno olakšanje.

Tretmani Protiv Parodontnih Problema

Stanja poput gingivitisa i parodontitisa zahtijevaju ozbiljno liječenje. Diodni laser se dokazao kao iznimno učinkovit alat u njihovom tretmanu. Gingivitis, karakteriziran natečenim i krvarećim desnima, može se uspješno sanirati laserom u kombinaciji s profesionalnim čišćenjem. Parodontitisi također pokazuju izvrsne rezultate kada se tretiraju kombinacijom tradicionalnih metoda i lasera.

SNORE3 Terapija za Kronično Hrkanje

Za pacijente koji pate od kroničnog hrkanja, imamo rješenje – SNORE3 terapiju. Ova terapija usmjerena je na rješavanje hrkanja bez invazivnih metoda. Nakon prvog pregleda i provjere kandidature za terapiju, dogovaraju se samo tri tretmana, svaki trajanja samo 20 minuta. Tijekom tih tretmana, diodni laser beskontaktno tretira mekano nepce. Rezultati SNORE3 terapije mogu trajati i do dvije godine.

Soft Laser i Laser Terapija

Naša ponuda usluga obuhvaća dvije ključne kategorije:

 

Soft Laser – Idealan za tretiranje afti, herpesa, bolova, hematoma i sličnih stanja.
Laser Terapija – Koristi se za liječenje periimplantitisa, gingivektomija i drugih složenih stomatoloških zahvata.
S primjenom diodnog lasera, omogućujemo našim pacijentima brže, manje bolno i iznimno učinkovito liječenje.
 
Diodni laser je postao ključni alat u modernoj stomatološkoj praksi. Smanjuje bol, ubrzava proces cijeljenja, i pruža pacijentima manje stresne i bolne tretmane. Naša poliklinika je ponosna što može ponuditi ove inovativne usluge kako bi osigurala vašu najbolju oralnu zdravstvenu skrb. Za više informacija i dogovaranje pregleda, slobodno nas kontaktirajte!

 

Besplatno preuzmite brošuru - Dentalna higijena

Besplatan prvi pregled

Rezervirajte svoj termin

    *Obavezna polja


    TOP