UPOZNAJTE NAŠU KLINIKU

Posjet zubaru, pa i onaj najobičniji, mnogim je ljudima traumatsko iskustvo.
U poliklinici Ars Salutaris svjesni smo Vaših neugodnosti i zato smo u potpunosti posvećeni tome da svaki Vaš posjet pretvorimo u maksimalno ugodno iskustvo kojim ćete trajno unaprijediti kvalitetu svojeg svakodnevnog života.
Kod nas dolazite po rješenje svojih tegoba. K nama dolazite kako biste se osjećali bolje.
Neka to bude jedino o čemu razmišljate prije i za vrijeme svojeg dolaska. Za sve ostalo tu smo mi.

Naš tim vrhunskih medicinskih stručnjaka i napredna suvremena tehnologija kojom je poliklinika opremljena, brzo će i učinkovito sanirati svaki Vaš stomatološki problem, te bez boli, stresa i neugodnosti, ostvariti rezultate od neprocjenjive vrijednosti za Vaše zdravlje. I omogućiti Vam novi život već danas.

Polikliniku su 2009. godine osnovali Primarijus Hrvoje Pezo, i Izv.prof.dr.sc. Robert Ćelić, dr.med.dent., cijenjeni stručnjaci i renomirani profesionalci u svojim poljima i profesionalnim krugovima kako u Hrvatskoj tako i u inozemstvu.
Danas se poliklinika sastoji od nekoliko ordinacija i operacijskih sala, te zubotehničkog laboratorija.
Nalazimo se u samom centru Zagreba na adresi Ulica Otona Zupančića 16.
Poliklinika Ars Salutaris postoji zbog Vas, naših pacijenata. Vaše zdravlje i Vaše povjerenje su nam oduvijek na prvom mjestu.                    To je odgovornost koju rado preuzimamo. I zato je shvaćamo vrlo ozbiljno. Naš tim čine stručnjaci koji svojim iskustvom i ekspertizom odgovaraju razini tog zadatka.
 
Politika Kvalitete poliklinike Ars Salutaris
Politika kvalitete Poliklinike temelj je djelovanja kojim se iskazuje usmjerenost Uprave i svih zaposlenika prema kontinuiranom promicanju visokih standarda kvalitete pružanja usluga, znanstvenog i stručnog rada te upravljanja.
Poliklinika Ars Salutaris pruža usluge potpune oralne rehabilitacije tako da pacijenti u svakom trenutku imaju osjećaj sigurnosti i povjerenja bez obzira o kojem se području stomatologije radi.
Ukazano povjerenje pacijenata opravdavamo neprekidnim usavršavanjem znanja i vještina naših zaposlenika kao i ulaganjem u najmodernije tehnologije i materijale za planiranje i izradu protetskih nadomjestaka, realiziranje najkompleksnijih terapija .
Poliklinika je također orijenitirana na zelenu tranziciju i ekološko upravljanje procesima proizvodnjom vlastite energije , smanjenje emisije ispušnih plinova te racionalno upravljanje prirodnim resursima.
Temelj politike kvalitete procesima u poliklinici bazirano je na tri djela: prevencija; totalna rehabilitacija ; individualno praćenje oralnog zdravlja svakog pacijenta Poliklinika trajno prati i ispituje svoje postupke osiguravanja kvalitete kako bi djelovala u skladu sa europskim i nacionalnim standardima za osiguranje kvalitete u zdravstvu.
Poslovanje u skladu s normama upravljanja kvalitetom ISO 9001 sigurni smo da poštujemo najstrože kriterije kvalitete u smislu pružanja stomatoloških usluga.

 

MISIJA
Poliklinika za stomatologiju i estetiku lica d.o.o. je tvrtka koja teži stvoriti pouzdan i strukovno visoko educiranu kliniku za stomatološku granu uz uvođenje i primjenu nove tehnologije i informatizaciju struke.
Poslovna politika Poliklinika za stomatologiju i estetiku lica d.o.o je neprestano ulaganje u najkvalitetniju modernu opremu i najnovije vrhunske materijale renomiranih svjetskih proizvođača te poboljšanje kvalitete izrade naših radova, u cilju stvaranja pouzdanog i strukovno visoko educirane poliklinike za stomatološke radove.
U poslovanje kontinuirano uvodimo najnovije tehnologije u industriji, kao što je CAD-CAM tehnologija i informatizacija. Misija Poliklinike za stomatologiju i estetiku lica Ars Salutaris d.o.o. nije hvatati korak s najnovijim trendovima, već postavljati nove granice inovativnosti, kvalitete, brzine i profesionalnosti.
 
VIZIJA
 
Vizija poliklinike za stomatologiju i estetiku lica d.o.o je usklađivanje procesa tehnologije s najnovijim informatičko – tehnološkim dostignućima vezanih uz stomatološke radove.
U posljednjim godinama predviđena informatizacija zubne tehnike počinje uzimati maha, dokazujući da su naša predviđanja bila ispravna.
Kroz daljnju modernizaciju i informatizaciju tvrtke i daljnje stručno usavršavanje kadrova, želja nam je da Poliklinika za stomatologiju i estetiku lica Ars Salutaris d.o.o. postane vodeća tvrtka u području stomatologije u Republici Hrvatskoj i šire.

Tim od preko 90 vrhunskih stručnjaka koji svakodnevno vraća osmijehe na lica svojih pacijenata.

Rezerviraj termin

  *Obavezna polja


  Ars Salutaris - Klinika 1
  Ars Salutaris - Klinika 2
  Ars Salutaris - Klinika 3
  Ars Salutaris - Klinika 4
  Ars Salutaris - Klinika 5
  Ars Salutaris - Klinika 6
  TOP