Budući da se ponosimo time što je nama na 1. mjestu kvaliteta izrade stomatoloških proizvoda i materijala, na vrijeme smo uočili da će globalni trend povećanja cijena utjecati na povećanje troškova stomatoloških usluga.

Tako smo razradili strategiju kojom taj trend neće utjecati na naše pacijente.

 

Slijedom navedenog sa ponosom se možemo pohvaliti da smo PRVI U REGIJI koji imaju certifikat Global Green and Healthy Hospitals.

Smatramo ovo postignuće iznimno važnim iz razloga što smo zadržali visoku kvalitetu stomatoloških usluga i materijala (koji su ostali isti, od istih dobavljača) bez obzira na njihovo povećanje cijena prema nama.

Recikliranje i štednja u stomatologiji postaju sve važniji faktori za očuvanje okoliša.
Stomatološka praksa je iznimno specifično područje rada koje proizvodi veliku količinu otpada, uključujući opremu, instrumente, sterilne i ne-sterilne materijale, kao i potrošni materijal poput plastičnih čaša, maski i rukavica.

Naša praksa koristi samo ekološki prihvatljive materijale i tehnologije, čuvajući vaše zdravlje i naš planet. Naš stručni tim stomatologa i higijeničara pobrinut će se da vaš osmijeh zasja, a priroda ostane netaknuta.
Recikliranje i štednja energije, vode i materijala igraju ključnu ulogu u održivosti stomatološke prakse. Kao proizvođači otpada, stomatološke klinike imaju posebnu odgovornost prema okolišu.
Recikliranje je jedna od najvažnijih praksi koju stomatološka praksa može provoditi kako bi smanjila svoj utjecaj na okoliš.

Iz tog razloga svakodnevno:

  • Recikliramo papir, plastične čaše, maske, rukavice i druge materijale.
  • Koristimo ekološki prihvatljive proizvode, kao što su biorazgradivi materijali i papir.
  • Implementiramo razne mjere štednje energije i vode.
  • Koristimo LED svjetiljke i solarne panele za proizvodnju energije kako bi smanjili količinu energije.
  • Upotrebljavamo senzore na vratima i centralni vakuumski sustav.
  • Upotrebljavamo digitalni intraoralni skener umjesto otisne mase.
  • Koristimo perlatore na slavinama za vodu te time smanjujemo potrošnju vode za oko 50%
  • Koristimo solarne panele za generiranje električne energije, te tako poliklinika značajno smanjuje svoje troškove za energiju, dok istovremeno smanjuje svoj utjecaj na okoliš.

 

 

REZERVIRAJTE BESPLATAN PRVI PREGLED

 

*Obavezna polja


 

TOP