fbpx

Estetika lica

Dermalni fileri za usne BeFiller

Jedan od najpopularnijih tretmana današnjice su dermalni hijaluronski fileri.

BeFiller® fileri proizvođača MIROMED ističu se iznimno naprednom tehnologijom i ultračistom hijaluronskom kiselinom, proizvedenom patentiranim procesom biofermentacije, koji je diljem svijeta prepoznat kao „Top high quality“ po pitanju čistoće i kvalitete.

Povećaj usne uz vrhunske BeFiller filere za definiciju i popunjavanje usana. Za senzualne usne koje osvajaju! BeFiller fileri kreirani su za vraćanje volumena kože, redefiniranje kontura te popunjavanje bora i dubljih linija na koži, a istodobno djeluju i na dubinsku hidrataciju. Među najistaknutije kvalitete ovog filera spadaju izvrsna integracija u tkivo, kohezivnost proizvoda koja osigurava prirodnost rezultata te kombinacija hijaluronske kiseline veće i manje molekularne mase, zahvaljujući kojoj proizvod izvrsno prodire u kožu.

Tretman dermalnim filerima može potrajati do sat vremena, prije tretmana temeljito se uklanja sva šminka i nečistoće s područja koje tretiramo, zatim se nanosi anestetik te ubrizgava filer. Efeket hijaluronskih filera je vidljiv ODMAH. Period oporavka je kratak, nakon tretmana pacijent se brzo vraća svakodnevnim aktivnostima.

Vistabel

Vistabel je terapija protiv bora lica koja se koristi više od 20 godina. Ova terapija je najučinkovitija kod korekcije bora oko očiju i na čelu.

Kontrakcije mišića obrva koje se događaju stotine tisuća puta i koje stvaraju bore na licu često stvaraju estetski problem. Vistabel blokira signale od živaca prema mišićima te tako stvara ravne i ispravne crte lica, mišići se opuštaju i bore izravnavaju.

Tretman traje nekoliko minuta. Brz je i bezbolan.

Koje su prednosti Vistabel?

-          Uklanja bore oko očiju

-          Uklanja bore između obrva

-          Uklanja bore s čela

-          Podiže obrve i kapke

-          Uklanjanja ‘umor i ljutnju’ s lica

Vistabel farmaceutske tvrtke Allergan je tretman koji je odobren 2002. godine od američke FDA (food and Drug Administration), koji kontrolira kvalitetu hrane i lijekova u SAD-u. 

Profhilo Fileri

Profhilo se razlikuje od svih do sada poznatih preparata: on je kombinacija hijaluronske kiseline visoke i niske molekularne težine i mehanizam djelovanja mu nije postizanje volumena u području iniciranja, već se polako širi i integrira u kožu oko mjesta injekcije i stimulira fibroblaste na lučenje novog veziva, stimulira povećanje masnih stanica i hidrira kožu sa svojom visokom koncentracijom hijaluronske kiseline (64mg/2ml).

Taj proces aktivacije stanica u svim razinama kože naziva se bioremodeling. Kako se koristi Profhilo? Profhilo se injicira BAP tehnikom (Bio Aestetic Points) na način da se na svakoj strani odredi 5 prethodno definiranih točaka na kojima će se injektirati preparat. U jednom tretmanu lica injicira se ukupno 2 ml Profhilo.

Tretman je potrebno ponoviti nakon mjesec dana. Nakon toga bit će potrebno ponavljati tretmane 1-2 puta godišnje (potreba se određuje za svaku pacijenticu posebno, ovisno o statusu kože, mogućnostima i očekivanjima. Učinak preparata počinje biti vidljiv nakon 1-2 tjedna nakon prve aplikacije s potpuno razvijenim učinkom mjesec dana nakon druge aplikacije Profhilo. Profhilo je jedinstven u svom načinu djelovanja; on nije filer, nije mezoterapija, njegovo mjesto je negdje između, ima izrazitu sposobnost poticanja proizvodnje vlastitog kolagena i elastina uz unošenje velike količine hijaluronske kiseline u kožu ez učinka povećanja volumena u području aplikacije.

Rezultat je postupno i dugotrajno smanjenje vidljivih bora uz zdravi i sjajan izgled kože cijelog lica ili vrata (ovisno o regiji koja se tretira).

Kontaktirajte nas!

Rezervirajte svoj termin

    *Obavezna polja


    TOP