fbpx

BLEFAROPLASTIKA

 

Transformacija lica: Sveobuhvatni vodič kroz blefaroplastiku, podizanje obrva i uklanjanje promjena na koži

Kada pogledate u ogledalo, vidite li odraz koji odražava vašu unutarnju vitalnost i energiju? S godinama, naše lice može pokazivati znakove starenja koje ne odražavaju našu pravu bit. U nastavku istražujemo kako blefaroplastika, podizanje obrva, i uklanjanje promjena na koži mogu revitalizirati vaš izgled i vratiti vam samopouzdanje.

Razumijevanje blefaroplastike

Blefaroplastika, ili operacija kapaka, postupak je koji uklanja višak kože, masnoće i mišića oko očiju. Ovaj zahvat može dramatično poboljšati izgled umornih ili "teških" kapaka, dajući svježiji i mlađi izgled. Općenito, oporavak traje nekoliko tjedana, a rezultati su dugotrajni, vraćajući sjaj vašim očima.

Prednosti podizanja obrva

Podizanje obrva ne samo da podiže obrve i smanjuje bore na čelu, već može i poboljšati cjelokupni izgled lica. Ovaj zahvat često se preporučuje pacijentima koji imaju "teške" obrve koje doprinose umornom izgledu. Oporavak je relativno brz, a rezultati mogu biti transformacijski.

Uklanjanje promjena na koži lica i vrata

Promjene na koži, poput madeža ili kožnih etiketa, često su benigni, ali mogu biti estetski neugodni ili neudobni. Uklanjanje ovih promjena je brz i siguran postupak koji može poboljšati izgled i teksturu vaše kože.

Iskustva pacijenata

Nakon zahvata pacijenti se osjećaju kao da su se vratili deset godina unazad. Oči im nakon zahvata izgledaju svježe i odmorno, i osjećaju se puno samopouzdanije.

Naš tim stručnjaka s dugogodišnjim iskustvom u estetskoj kirurgiji posvećen je pružanju personalizirane skrbi svakom pacijentu. Koristimo najnovije tehnike kako bismo osigurali najbolje moguće rezultate s minimalnim vremenom oporavka.

Često postavljana pitanja

Naš tim stručnjaka s dugogodišnjim iskustvom u estetskoj kirurgiji posvećen je pružanju personalizirane skrbi svakom pacijentu. Koristimo najnovije tehnike kako bismo osigurali najbolje moguće rezultate s minimalnim vremenom oporavka.

Koliko dugo traju rezultati blefaroplastike?

Rezultati mogu biti dugotrajni, ali važno je održavati zdrav način života i zaštititi kožu od sunca.

Je li podizanje obrva bolan postupak?

Većina pacijenata izvještava o minimalnoj nelagodi, a postupak se obično izvodi pod lokalnom anestezijom.

Dr. sc. Matija Mamić, specijalist maksilofacijalne kirurgije

Otkrijte kako blefaroplastika, podizanje obrva i uklanjanje promjena na koži mogu pomladiti vaš izgled i vratiti samopouzdanje pod stručnim vodstvom dr. sc. Matije Mamića, dr. med., specijalista maksilofacijalne kirurgije. S bogatim iskustvom i impresivnom akademskom pozadinom, dr. Mamić je vodeći stručnjak u kirurgiji koštanih deformiteta lica i onkokirurgiji glave i vrata.

U 2022. godini, dr. sc. Matija Mamić, dr. med., postigao je značajan uspjeh postavši sveučilišnim specijalistom maksilofacijalne kirurgije. Iste godine, nakon uspješno položenog europskog ispita iz oralne i maksilofacijalne kirurgije u Madridu, stekao je prestižno članstvo u Europskom društvu oralnih i maksilofacijalnih kirurga (EBOMFS), postavši tako jedini predstavnik iz Hrvatske. Osim toga, dr. Mamić aktivno doprinosi akademskoj zajednici kao vanjski suradnik na predmetu Maksilofacijalna kirurgija sa stomatologijom na Medicinskom fakultetu u Zagrebu.

Ako razmišljate o estetskom zahvatu kako biste poboljšali svoj izgled i samopouzdanje, naš tim u je ovdje da vam pomogne. Kontaktirajte nas za konzultacije i saznajte kako možemo pomoći u transformaciji vašeg lica.

Rezerviraj termin

 

 

TOP